13 6 / 2014

Letterlijk en figuurlijk! Omdat wij er ons van bewust zijn dat er bijna in iedere Belgische stad een H&M of McDonalds is, dachten we dat het wel tof zou zijn om jullie eens te laten kennis maken met enkele alternatieve, Gentse adresjes.

Heb jij al niet genoeg gewinkeld? Is wellicht één van de meest gebruikte zinnen door de mannelijke bevolkingsgroep. Bij de vrouwen vliegt hij echter van het ene oor in het andere. Daarom hebben wij voor jullie het ideale compromis: T2. De Think Twice is een winkelketen die kwalitatieve, alternatieve en vooral goedkope vintage kledij verkoopt. Dus voor de prijs van één kleedje vind je hier wel vier bloesjes. Daar kan zelf de zakkendrager niets op tegen hebben!

Willen we manlief toch een beetje tevreden stellen, dan vind je in de Rewind store zeker de goede verzoeningsbroek of de hippe goedmakingstshirt! Met hun stijlloze ontwerpen plaatsen ze Scandinavië op de modekaart. Zo ben je in ieder geval zeker dat jouw echtgenoot niet thuis komt met een bouwvakkershemd of een trainingsbroek.

Tevreden over jullie aankopen? Dan is het tijd om huiswaarts te keren (of terug naar Astoria Hotel Gent), maar niet zonder een cadeautje voor de thuisblijvers! Spring daarom nog eens vlug binnen in het decoratieve gedeelte van de Rewind store en haal je hart op met enkele ecologisch verantwoorde, Deense modemerken! 

Bron: http://ds-lands.com/photo/cities/gent/05/

image